KakanjLive | Nedjelja, 20.09.2020. godine

Zahvalnica za pomoć licima s posebnim potrebama

13.02.2018. - Načelniku Kaknja Nerminu Mandri dodijeljena zahvalnica Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK

mandrazahvlanica

U uredu načelnika Općine Kakanj Nermina Mandre danas je upriličen prijem za Meldinu Ugarak, direktoricu Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK. Na prijemu se razgovaralo o aktivnostima Centra u proteklom periodu i planovima za budući period.

Podsjetimo, Općina Kakanj finansijski učestvuje u finansiranju Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK koji djeluje u Zenici i Dobrinju (općina Visoko), a korisnici usluga Centra su i sa područja Kaknja.

Općina Kakanj je krajem decembra prošle godine izdvojila i dio novčanih sredstava planiranih za doček Nove godine Centru za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK kako bi se organizirala novogodišnja zabava za korisnike Centra.

Direktorica Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama ZDK Meldina Ugarak je uručila načelniku Nerminu Mandri zahvalnicu za razumijevanje i nesebičnu podršku u razbijanju predrasuda i poboljšanju uslova života osoba s posebnim potrebama na području ZDK.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u