KakanjLive | Ponedjeljak, 21.06.2021. godine

Vuk Radivojević i Željko Palavra o utakmici

20.03.2016. - Radivojević kaže da su znali koliko je vruć teren u Kaknju, a Palavra misli da su koš ili dva u određenim trenucima nedostajali da se sve povoljnije završi

vuk_radivojevicVuk Radivojević, je odlično vodio ekipu na terenu i bio najbolji pojedinac u redovima gostiju

Vuk Radivojević:
- Znali smo da će ovo biti vruć teren.Neki naši momci nikada nisu prošli takvu atmosferu i zato im mnoigo znači ova utakmica. Od početka smo slušali trenerov savjet i održavali igru u svom ritmu.Momci iz Kaknja su se borili cijelu utakmicu ali mi smo odradili svoje i zasluženo dobili.

palavra_vukŽeljko Palavara i Vuk Radivojević u visinskom duelu, kojeg je dobio košarkaš Kaknja

Željko Palavra:
-Mada smo navikli da igramo pred ovakvom podrškom iz publike ipak je ovo bila posebna utakmica jer nismo navikli da igramo sa protivnikom koji ima ovakav nivo igre. To je neka mjerodavna ocjena. Rekao bih da rezultat ne odražava viđeno na terenu jer su oni baš sve pogodili. Osamnaest trica su pogodili i tu se nema šta reći. Zaslužena pobjeda. Mi smo se držali, dobar dio utakmice smo bili tu, blizu, samo je trebalo da uđe jedan-dva šuta, publika bi nas podržala i vjerovatno bi se utakmica završila povoljnije za nas. Mi imamo još šta reći i to ćemo pokazati u narednim utakmicama.

A.Zekić/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u