KakanjLive | Četvrtak, 26.11.2020. godine

Uspješan start odbojkaši Kaknja u Mini ligi

01.03.2020. - U prvom kolu Premijer lige –Mini liga za plasman od 1. do 5.mjestra, odbojkaši Kaknja porazili ekipu Domaljevca rezultatom 3:1Nakon što su u regularnom toku prvenstva osvojili drugo mjesto, odbojkaši Kaknja uspješno su startovali i u Mini ligi za plasman od 1.do 5.mjesta. U dvoboju sa solidnom ekipom Domaljevca, izabranici trenera Almira Aganovića pružili su veoma dobru igru i zasluženo slavili. U prvom setu nisu imali problema jer su cijelo vrijeme kontrolirali igru i rezultat i na kraju osvojili pet poena više.

Gosti su se uspjeli konsolidirati i u drugom setu biti u egalu.Nakon dosta preokreta i uzbuđenja uspjeli su na poen razliku stići do izjednačenja. I treći set je bio zanimljiv i gledljiv, kojeg su Švabini puleni riješili u svoju korist rezultatom 25:23. Igrači Kaknja pojačavaju tempo i učetvrtom setu djeluju još moćnije, što se može zaključiti i po uvjerljivoj prednosti koju su na kraju imali (25:16).

OK “Kakanj 78“ – Domaljevac 3:1
(25:20, 26:28, 25:23, 25:16)

Dvorana KSC u Kaknju. Gledalaca 200. Sudije: Nikola Kozić (Ljubinje) i Adnan Abadžija(Ilijaš).Delegat: Predrag Antunović(Banja Luka).Prvo kolo Premijer lige BiH- Mini liga za plasman od 1.do 5.mjesta.

OK“KAKANJ 78“:Džemil Jelašković, Hasan Hadžić, Muris Krivokapa, Edin Mehić, Adin Fazlić, Danilo Ružić, Bahrija Zenović, Armin Fejzović, Sejdin Mustafić, Armin Vehab i Faris Čobo. Trener:Almir Aganović. Drugi trener: Mirza Demir.
OK “DOMALJEVAC“: Anto Oršolić, Patrik Brkić, Dušan Perišić, Franjo Ivić, Mato Brašnić, Dario Kopić, Dejan Đurić, Miodrag Marinković, Davor Dominković, Jovo Bjelović, Miroslav Lopandić.Trener: Zlatko Ivić. Pomoćni trener: Anto Oršolić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u