KakanjLive | Četvrtak, 26.11.2020. godine

Uspješan start odbojkaša Kaknja

31.01.2016. - OK Kakanj 78 bolji od Domaljevca

Nakon jednomjesečne pauze nastavljeno je prvenestvo utakmicama 12.kola Premijer lige odbojkaša.Igrači Kaknja opravdali su ulogu favorita i bez većih teškoća porazili ekipu Domaljevca. Gosti,koji su se u pauzi znatno pojačali, nešto jači otpor pružili su samo u drugom setu, ali je to bilo nedovooljno da izbjegnu maksimalan poraz.

-Presudila je naša kvaliteta.Moji igrači su ozbiljno shvatili utakmicu, nisu potcijenili protivnika i ja mogu biti zadovoljan. Bitno je da smo dobro startovali i zadržali drugu poziciju.Nastojat ćemo da ostanemo na drugom mjestu i u pley off uđemo s ove pozicije , što je osnovni cilj u ovoj sezoni, istakao je trener odbojkaša Kaknja Almir Aganović.
U narednom kolu Kakanj 78 gostuje u Bijeljini gdje će snage odmjeriti sa ekipom Radnika,jednim od direktnih konkurenata za drugo mjesto.

Kakanj - Domaljevac 3:0
(25:19, 25:22,25:20)

Sportska dvorana KSC. Gledatelja 150.Suci:Miodrag Ilić(Ljubinje) i Edin Begović(Zenica).
OK KAKANJ 78: Lepić, Pinjić, Škulj, Krivokapa, Šljivo, Ružić, Aganović, Fejzović, Mustafić, Delibašić, Tadić.Trener:Almir Aganović.
DOMALJEVAC: M. Ivić, Lucić, Matić, Šošić, Ivić, Zoranović, Tepeluk, K. Mijić, I.Mijić, Damjanović, Lopandić, Oršolić. Trener: Zlatko Ivić.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u