KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Trijumf odbojkaša Kaknja u Banjaluci

26.01.2020. - U okviru 14.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, odbojkaši Kaknja 78 na gostovanju u Banjaluci ostvarili maksimalnu pobjedu protiv solidne ekipe Borca

dvadana
Premda su u nastavak sezono ušli znatno oslabljeni, bez primača Marka Milovanovića i srednjeg blokera Almira Šljive, izabranici trenera Aganovića ostvarili veliki trijumf na gostovanju kod banjalučkog Borca.

Već na otvaranju utakmice igrači Kaknja su pokazali bolji pristup i veću odgovornost i prvi set riješili u svoju korist sa šest poena razlike(25:19). Dobru igru nastavili su i u drugom setu u kojem su Banjalučani pružili nešto jači otpor. Ipak, to nije bilo dovoljno da se zaustave razigrani Kakanjci, koji su za 24 minute stigli do 25 poena i još veće prednosti. Tek u trećem setu, koji je trajao čak pola sata!, domaći su uspjeli pružiti pravi otpor. Zahvaljujući velikoj upornosti i većoj koncetraciji, izabranici trenera Aganovića uspjeli su na poen razliku dobiti i treći set (29:26) i definitivno riješiti pitanje pobjednika.

-Bez obzira što smo ostali bez dva standardna prvotimca, naš podmlađeni sastav djelovao je sigurno i bez većih oscilacija. Prva dva seta odigrali smo veoma dobro, dok je u trećem došlo do malog pada, ali to nije umanjilo kompletnu ocjenu naše igre, koja je bila na visokom nivou, istako je pomoćni trener odbojkaša Kaknja, prof.Mirza Demir.

OK „Borac“ – OK „Kakanj 78“ 0:3

Sportska dvorana „Borik“ u Banjaluci. Gledalaca 150. Sudije: Muslić(Bihać) i Nikolić (Brčko). Utakmica 14. kola Premijer lige BiH: Borac-Kakanj 0:3, po setovima: 19:25, 22:25, 26:29.
OK „BORAC“ (Banja Luka): Čulumović, Amanović, Kljajić, Čolić, Ilić, Kuzmanović, Puzić, Dejanović, Mitrinović, Miodragović, Turanjanin, Bjeljak. Trener: M. Marjanović, asistent A. Dakić.
OK "KAKANJ 78": Jelašković, Hadžić, Krivokapa, Mehić, Fazlić, Ružić, Zenović, Fejzović, Vehab, Čobo. Trener: Almir Aganović, asistent Mirza Demir.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u