KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Tadić i Ružić ostali vjerni OK Kakanj 78

09.09.2016. - Primač Marko Tadić i srednji bloker Danilo Ružić postigli su sporazum s čelnicima OK „Kakanj 78“ i oni će i naredne sezone braniti boje ovog kluba

ruzic_tadicPrimač Marko Tadić i srednji bloker Danilo Ružić 

Uprava OK „Kakanj 78“ ostala je dosljedna svojim obećanjima i uspjela zadržati ovu dvojicu iskusnih igrača,koji su se uključili u trenažni proces i počeli s intenzivnim pripremama.

-Radi se o provjerenim i kvalitetnim igračima sa velikim znanjem i iskustvom i njihov ostanak uistinu predstavlja veliki dobitak za našu mladu ekipu.Na raspolaganju imamo kompletan prošlogodišnji sastav, koji je osvajanjem Kupa Federacije i drugog mjesta u društvu najboljih bh.klubova ostvario sve ciljeve i jasam uvjeren da ćemo u novoj sezoni igrati još značajniju ulogu,istakao je trener Almir Aganović.

Potsjećamo, ovaj dvojac je pretprošle sezone došao iz OK Gacko,a još je igrao za bivšeg premijerligaša iz Pala,ekipu Studenta, uz napomenu da je Danilo Ružić u prošlosti bio član OK Kakanj i zajedno sa Aganovićem, Čeremidžićem, Eminovićem, Šormazom ,Mustedanovićem i ostalima „okitio“ sa dvije titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Poziv u školu odbojke

Iz OK „Kakanj 78“ obavještavaju zainteresirane dječake rođene 2005. Godine i mlađe da je počeo upis u Školu odbojke, koju će voditi bivši reprezentativci BiH Ermin Lepić i Almir Aganović.Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom u Sportskoj dvorani sa početkom u 13,30, te petkom u Sali OŠ“Hamdija Kreševljaković“ u 18,30 sati.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u