KakanjLive | Ponedjeljak, 14.06.2021. godine

Stiže Zrinjski-u subotu svi na košarku

06.12.2017. - U subotu svi u dvoranu na košarkaški derbi: KK “Kakanj” – HKK “Zrinjski” Mostar, jedna od onih utakmica koje se rado iščekuju, dugo pamte i koje se ne smiju propustiti

vbranjeszrinjskiSa utakmice iz prošle sezone, u kojoj su košarkaši Kaknja bili pobjednici

U subotu 9.decembra 2017.godine, sa početkom u 20:00 sati, u kakanjskoj sportskoj dvorani bit će odigrana košarkaška derbi utakmica 8.kola Prvenstva BiH između KK Kakanj i HKK “Zrinjski” Mostar.

Bit će to vrhunski sportski ogled klubova čiji međusobni susreti već duži vremenski period privlače posebnu pažnju sportske javnosti.
Vrhunska igra, virtuozna košarka, međusobno uvažavanje i respekt, nesalomljiva želja za pobjedom sa obje strane, su razlozi zbog kojih se međusobni dueli ova dva tima dugo pamte i rado iščekuju.

Statistika kaže, Kakanj ima pet pobjeda i jedan poraz, uz utakmicu manje. HKK „Zrinjski“ ima šest pobjeda i nema poraza.Plus utakmica više, iz devetg kola, koju su također dobili pobjedivši Bošnjak u Mostaru.

Pozivamo sve ljubitelje košarke, sve ljude koji vole i cijene vrhunski sport, da dođu na utakmicu, da podrše naše košarkaše i da uživaju u vrhunskom košarkaškom ozračju. Ulaznica košta 2 KM.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u