KakanjLive | Subota, 04.07.2020. godine

Saobraćaj tokom rekonstrukcije treće dionice

15.08.2018. - Obavijest o režimu saobraćaja dok traju radovi na rekonstrukciji treće dionice glavne gradske saobraćajnice od 13.8.2018. godine do 5.9.2018. godine

radivimup
Na snazi je potpuna obustava saobraćaja u ulici Alije Izetbegovića, na dionici ceste od raskrsnice kod objekta „Re-Al centar“ Kakanj do raskrsnice kod mosta na Crnoj rijeci (do bivšeg objekta „Košpa), kao i pored objekta „Re-Al centar“ Kakanj do mosta na rijeci Zgošći, u periodu od 13.8.2018. godine do 5.9.2018. godine, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji i proširenju treće dionice glavne gradske saobraćajnice u ulici Alije Izetbegovića.

Mijenja se smjer kretanja vozila u dijelu Ulice branilaca, tako što će se ista koristiti kao dvosmjerna ulica od raskrsnice kod mosta preko rijeke Zgošće (kod zgrade javnih preduzeća) do raskrsnice kod Gradskog-spomen parka.

Mijenja se i smjer kretanja vozila u dijelu tzv. male ulice od raskrsnice preko puta ugostiteljskog objekta „Capone“, dalje lijevo pored apoteke „MGM“ prema Policijskoj stanici.

Zadužuje se izvođač radova da izgradi privremenu saobraćajnicu pored zgrade Općinskog suda Kakanj i zgrade Policijske stanice Kakanj, kroz parking kod objekta diskoteke „ARA“ prema benzinskoj pumpi „Hifa“, kojom će se odvijati saobraćaj vozila koja dolaze iz pravca Doma zdravlja i tzv. male ulice.

Alternativni pravci koji su se koristili za vrijeme izvođenja radova na prvoj i drugoj dionici će se koristiti do završetka radova na navedenim dionicama.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u