KakanjLive | Utorak, 07.07.2020. godine

SAMO DANAS-Pidžama Party u Alma Ras butiku Kakanj

15.12.2017. - Samo na ovaj dan kupce očekuje kompletan spavaći program po cijenama nižim za 30%.

pijama

U mjesecu u kojem se najviše kupuje, ali i poklanja, Alma Ras je za sve posjetitelje priredila niz sniženja i iznenađenja. Jedna od takvih pogodnosti jeste i Alma Ras Pidžama Party koji će se održati danas, 15. decembra u Alma Ras butiku, Kakanj. Samo na ovaj dan kupce očekuje kompletan spavaći program po cijenama nižim za 30%. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i birajte po želji spavaćicu, pidžamu ili ogrtač različitih stilova i materijala za cijelu porodicu. Ono što je zanimljivo i što ne treba iznenaditi posjetitelje jeste maloprodajno osoblje koje će ih dočekati u pidžamama.

almaras_clanak_foto

U Alma Ras buticima mjesec decembar rezervisan je za tradicionalni Shopping Fest, gdje kupce svake sedmice očekuje posebno odabran asortiman snižen do 30%. Specijalno novogodišnje izdanje, brendova Alma Ras i Manners, popularna linija Happy ove godine dolazi nam sa motivima „Sky is the limit“ i „Happy New Year“. Modeli ove linije zasigurno su „Must-Have“ komadi savremene porodice. Pomno odabrane kombinacije boja, dezeni i motivi zadovoljiit će sve ukuse, svih uzrasta. Pripadnice nježnijeg spola uživat će u atraktivnom donjem rublju, crvene boje, dok moderne muškarce, koji idu ukorak s trendovima, očekuju bokserice sa brendiranom gumom karo dezena.

Sve pogodnosti i novosti brendova Alma Ras i Manners pratite na oficijelnim FB stranicama Alma Ras i Manners: www.facebook.com/alma.ras.dodir.koji.volim i www.facebook.com/manners.man.in.motion

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u