KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Rukometaši poraženi u Derventi

25.03.2018. - Rukometaši Kaknja pretrpjeli su novi uvjerljiv poraz. U okviru 18. kola izabranici Nedžada Zaimovića su deklasirani u Derventi od domaće ekipe rezultatom 39:26.

rukometcelikpripreme_1

Rukometaši Kaknja pretrpjeli su težak poraz u okviru osamnaestog kola na gostovanju u Derventi rezultatom 39:26. Već na otvaranju susreta Derventa je imala 5:0 i bilo je jasno u kom pravcu ide ovaj susret. U jednom momentu domaći rukometaši su imali i dvocifrenu prednost u prvom poluvremenu, a na odmor se ipak otišlo sa prednošću domaćeg tima od devet golova (20:11).

U nastavku je Derventa zaigrala još bolje, napravila dvocifrenu prednost, a potom je trener Zoran Dokić priliku za igru pružio i mladim igračima Dragićeviću, Vidakoviću i Ristiću koji su opravdali ukazano povjerenje, a domaći na kraju zasluženo slavili sa trinaest golova razlike (39:26).

Najefikasniji u redovima Dervente bili su Nemanja Ivanović sa sedam i Slaven Šijaković sa šest golova. U ekipi Kaknja ponovo je najbolji bio Vanja Smiljanić sa osam golova, dok je Eldar Bečak postigao pet golova.

Ovo je bio četrnaesti poraz Kaknja u sezoni koji je sa sedam bodova prikucan na dno tabele zajedno sa sarajevskom Bosnom i ovim porazom samo su korak bliže porvatku u drugi rang bh rukometa. U narednom kolu kakanjski rukometaši će ugostiti banjalučki Borac. Sve osim sigurne pobjede banjalučkog tima u ovom momentu bi predstavljalo senzaciju.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u