KakanjLive | Ponedjeljak, 23.11.2020. godine

Rukometaši Kaknja prve bodove traže u Doboju

29.09.2017. - Kakanjski rukometaši će sutra u okviru drugog kola rukometne Premijer lige BiH snage odmjeriti sa ekipom Sloge u Doboju. Ekipa Nedžada Zaimovića na neugodno gostovanje u Doboj putuje oslabljena budući da će zbog povrede susret propustiti Sandin Hasiboić i Miloš Rakočević.

Kakanj

Rukometaši Kaknja će u okviru drugog kola Premije lige Bosne i Hercegovine na gostovanje Slogi u Doboj. Nakon poraza u prvom kolu obje ekipe su pred imperativom pobjede.

Sloga je minimalno poražena na gostovanju kod Slavije rezultatom 31:30 u prvom kolu, dok su Kakanjci u prvom kolu poraženi na domaćem terenu od Konjuha rezultatom 34:27. Trener Kaknja Nedžad Zaimović zna da njegov tim očekuje težak susret, ali vjeruje u povoljan rezultat ukoliko njegovi izabranici smanje broj tehničkih grešaka kojih je bilo na pretek u prvom kolu.

-Očekuje nas teška utakmica sa protivnikom koji ima tradiciju, ali imamo šansu ako smanjimo  tehničke greške koje su nas u prvoj utakmici koštale. Mi ne idemo sa bijelom zastavom u Doboj i idemo da se nadigravamo i pokušamo doći do povoljnog rezultata, rekao je trener rukometaša Kaknja Nedžad Zaimović.

Susret u Doboju propustit će Miloš Rakočević i Sandin Hasibović zbog povreda.

Susret između Sloge i Kaknja igra se u subotu 30.9.2017. godine u 19 sati. Pravdu na ovom susretu će dijeliti sudijski par Kadić-Tursić, dok je delegat susreta Alpeza.

E.ŠKULJ/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u