KakanjLive | Ponedjeljak, 14.06.2021. godine

Radivojević-Kakanjci su nas bodrili ali u finalu neće jer igra njihov tim

16.02.2018. - Vuk Radivojević, u finalu Kupa očekuje divnu atmosferu i pune tribine. Kaže, u polufinalu je kakanjska publika bodrila Igokeu, ali u finalu neće siguirno jer igra njihov tim. Zato će Kaknjci, nošeni atmosferom biti bar 30 posto jači, ali kaže da će dati maksimum kako bi opet podigli pehar osvajača Kupa BiH

radivojevicizjavaVuk Radivojević hvali kakanjsku publiku, drago mu je što su u polufinalu navijali za Igokeu, ali zna da u finalu neće jer igra njihov tim

Igokea je u polufinalu Kupa BiH savladala mostarski Zrinjski rezultatom 83:71 i tako zakazala finale sa domaćom ekipom Kaknja koja je ranije savladala Student Igokeu.

Igosi su bez većih problema i slobodno možemo reći sa pola snage dobili Zrinjski. Vuka Radivojević koji je u polufinalu sa Zrinjskim igrao samo 11 minuta i tom prilikom postigao tri poena.

- U finalu sa ekipom Kaknja očekujem prije svega divnu atmosferu i pune tribine. Ovdje smo uvijek imali sjajan doček. Publika je ovdje fantastična i svaki put nas je ispratila aplauzom. Evo danas su nas bodrili, a sutra neće sigurno jer igra njihov tim. Mislim da smo dominantniji fizički, imamo dosta jačih protivnika kroz ABA ligu. Širi roster je takođe naša jača strana. Kakanj će imati ogromnu podršku sa tribina i sigurno će biti jači za 30%.Dok košarkaši Kaknja budu nošeni tom divnom atmosferom mi moramo dati svoj maksimum da sutra dignemo novi pehar, rekao je nakon susreta sa Zrinjskim, Vuk Radivojević.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u