KakanjLive | Ponedjeljak, 23.11.2020. godine

Purić produžio ugovor sa RK Kakanj

07.07.2017. - Najbolji rukometaš Kaknja u prošloj sezoni, Admir Purić je produžio saradnju sa ekipom RK Kakanj i u narednoj sezoni će predvoditi rukometaše Kaknja u Premijer ligi BiH

Admir Purić

Predsjednik RK Kakanj Džemal Bećirhodžić i sjajni rukometaš Admir Purić dogovorili nastavak saradnje

Najbolji strijelac rukometaša Kaknja, Admir Purić danas je produžio saradnju sa RK Kakanj. Ovaj sjajni tridesetogodišnji igrač je uz Amara Agića, Amera Denju i Samira Lilića bio nosilac igre rukometaša Kaknja koji su u prošloj sezoni osvojili Prvu rukometnu liku Federacije – grupa Sjever i izborili plasman u Premijer ligu BiH.

-Na obostrano zadovoljstvo produžili smo saradnju sa Purićem. Admir je sjajan momak i odličan igrač i jedan je od najzaslužnijih za naš plasman u elitni rang bh rukometnog takmičenja. Nema sumnje kako će ovo produženje saradnje donijeti samo pozitivne rezultate po naš klub, rekao je u izjavi za Kakanjlive.com trener rukometaša Kaknja, Nedžad Zaimović.

Podsjećamo rukometaši Kaknja su prije dva dana angažovali Semira Zvekića i Edina Sinanovića. U ponedjeljak se očekuje produžetak saradnje sa kapitenom Amerom Denjom i golmanom Samirom Lilićem.

E.Š./Kakanjlive.com

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u