KakanjLive | Utorak, 07.07.2020. godine

Prijemom za poslovne partnere otvoren Real centar

19.01.2017. - Na prijemu koji je održan za poslovne partnere i prijatelje, sinoć je svečano otvoren tržni centar “Real”

realcentar

Tržni centar “Real” napravljen je detaljnom i kompletnom, posebno unutrašnjom rekonstrukcijom objekta  CC1, koji je dugo vremena bio van funkcije.

Presijecanjem vrpce u plavoj boji, što je jedna od boja  kompanije Real, Trgovački centar su otvorili načelnik Kaknja Nermin Mandra i direktor Re-Al company Alen Memić.

Tom prilikom općinski načelnik Nermin Mandra je čestitao menadžmentu Re-Al company rekavši:

- Čestitam na svemu što ste učinili u posljednjih godinu i po dana. Svjedoci smo kako ovakvi i slični objekti, koji dožive prekid u funkcionisanju i radu, decenijama budu zatvoreni. Smatram da je u tom slučaju lakše napraviti nešto ispočetka, nego raditi u okolnostima kako se došlo danas do ovog otvorenja gdje je uspjeh značajniji i veći. Iskrene čestitke upućujem svima vama, želim vam puno uspjeha, zdravlja i sreće, a svakako sve to želim posebno i uposlenicima koji su ovdje pronašli radno mjesto.

Direktor Re-Al company-a Alen Memić  se zahvalio za razumijevanje i pomoć u realizaciji ovog projekta, naglasivši da ovaj objekat pripada Kaknju:

-Zahvaljujem se svojoj porodici koja me trpila, ali i svim poslovnim partnerima i ljudima koji su radili sa mnom. Nadam se da ćemo sve ovo čuvati jer ovaj centar pripada Kaknju. Jako puno ljudi je ovdje sa mnom provelo dosta vremena i nadam se da će još dugo biti u istom ovom svjetlu kao što je i večeras

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u