KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Prijem za osvajače Kupa F BiH u odbojci

09.11.2017. - Načelnik općine Kakanj primio je članove uprave, trenere i igrače Odbojkaškog kluba “Kakanj 78” osvajače Kupa Federacije BiH

prijemkup3
Gosti su u načelnikov ured donijeli još jedan osvojeni trofej čime je upućena poruka da je ova velika pobjeda poklon Načelniku, građanima Kaknja i kakanjskim privrednicima koji svesrdno pomažu razvoj kakanjskog sporta.

prijemkup1

Svojim gostima načelnik Mandra je čestitao na osvajanju Kupa naglašavajući zadovoljstvo jer se svijetla, dugogodišnja i neprekidna, tradicija vrhunskih rezultata kakanjske odbojke nastavlja. Naglasio je da se Kakanj neizmjerno ponosi rezultatima u odbojci.

prijemkup4

Sa prijema su upućeni i izrazi zahvalnosti firmi “MIRO led light” iz Brčkog koja je Klubu donirala novu opremu – tri garniture dresova.

prijemkup5

Na prijemu se razgovaralo o planovima OK “Kakanj 78” za budući period, ulaganjima Općine Kakanj i kakanjske privrede u sport, izgradnji nove sportske dvorane u Kaknju…
“Uporedo, ne naknadno i ne poslije, sa lokalnim ekonomskim razvojem, lokalne zajednice i viši nivoi vlasti moraju stalno raditi na razvoju obrazovanja, kulture, sporta i drugih segmenata društva, jer su i odlični rezultati omladine u školama, i predstave u domovima kulture i pozorištima, i sjajni rezultati sportskih klubova, i razvoj koncepta socijalne pravde, i unapređenje segmenta sigurnosti građana, i briga o najranjivijim društvenim grupama, u suštini razvoj, zamajac razvoju i parametar kojim se mjeri uspjeh i snaga jedne zajednice i društva”, rekao je načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u