KakanjLive | Ponedjeljak, 21.06.2021. godine

Pandža zadovoljan pobjedom protiv Bošnjaka

02.12.2017. - Josip Pandža je bio zadovoljan igrom svojih izabranika protiv Bošnjaka budući da su Kakanjci upisali peti trijumf i tako na najbolji mogući način najavili derbi susret sa mostarskim Zrinjskim.

pandza_izjava

Košarkaši Kaknja su u okviru sedmog kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine rutinski savladali Bošnjak iz Hadžića rezultatom 92:58. Pandža je u posljednjih 10 minuta odmorio svoju početku petorku za naredno kolo. Stekao se utisak kako su Kakanjci sa pola snage došlido pete ovosezonske pobjede i tako na najbolji mogući način najavili derbi susret sa mostarskim Zrinjskim. Trener Kakanjaca Josip Pandža je bio zadovoljan igrom svog tima.

-Prvu četvrtinu nismo odradili dobro, primili smo veliki broj poena. Sa preostala tri perioda mogu biti zadovoljan. Drago mi je da su i naši mlađi igrači dobili značajniju minutažu. Trenutno je kvalitet na našoj strani i želimo nastaviti u ovom ritmu. Ekipi Bošnjaka želim svu sreću i da izbore opstanak, rekao je uvijek skromni Josip Pandža,a potom se osvrnuo i na narednog protivnika:

-Slijedi nam derbi protiv Zrinjskog. Bit će to prava poslastica za publiku, ali i za igrače. Došli smo ponovo u poziciju da možemo doći na prvo mjesto što bi bila velika stvar za nas. Mi ćemo se dobro pripremiti, iskreno jedva čekam taj susret, zaključio je Pandža.

Gostujući trener nakon novog debakla Bošnjaka nije bio raspoložen za izjave. 

E.Škulj/KakanjLive 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u