KakanjLive | Ponedjeljak, 21.06.2021. godine

Pandža-Sparsi su favoriti,ali mi spremamo iznenađenje

09.01.2017. - Zaostala utakmica devetog kola Spars-Kakanj igra se u utorak 10.januara/siječnja 2017.godine u sarajevskoj Skenderiji sa početkom u 17 sati

pandza_izjavaJosip Pandža

Za samo šest dana košarkaši Kaknja će dva puta gostovati u sarajevskoj Skenderiji i odmjeriti snage sa najvećim kandidatima za prve dvije pozicije u Ligi 10.
Prva na redu je u utorak zaostala utakmica devetog kola sa Sparsima ,a već u nedjelju za protivnika imaju vodeću Bosnu Royal. Bit će to, nema dvojbe, dva teška iskušenja za izabranike trenera Josipa Pandže, koji ulogu favorita prepušta sarajevskim timovima,ali se potajno nada iznenađenju, naravno, ako njegova ekipa odigra na visokom nivou.

U izjavi za naš portal, ovaj mladi stručnjak, istakao je da trenutno razmišlja samo o sutrašnjem dvoboju sa izabranicima trenera Marka Trbića.

- Spars je tim koji je svojim pojačanjima i ulaganjima istakao kandidaturu za sam vrh tabele i napad na mjesto koje vodi u Aba ligu. Njihova nova pojačanja su tek stigla i sigurno da još nisu uigrani kako bi željeli, međutim ,posjeduju baš veliku individualnu kvalitetu i jako ih respektiramo. Sparsi su favoriti u ovom susretu ali i mi imamo svoje šanse. Treba da odigramo izuzetno kvalitetno kako bi bili u prilici da dođemo do iznenađenja. Utakmice Sparsa i Kaknja uvijek su bile zanimljive i dobro posjećene.Nadam se da će i ovaj put dvorana u Skenderiji biti dobro popunjena . Često je bio slucaj da je veliki broj naših navijača bio u Skenderiji i pozivam ih i ovaj put da budu s nama, a mi ćemo se odužiti velikom borbenošću, istakao je trener košarkaša Kaknja Josip Pandža, koji ima puno povjerenje u svoje pulene.

M.Komšo/KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u