KakanjLive | Utorak, 24.11.2020. godine

Odbojkašice Kaknja savladale Ilidžu

13.03.2017. - Odbojkašice Kaknja su u osmom kolu Prve ženske federalne lige – grupa A2 nakon velikog preokreta savladale ekipu Ilidže na gostovanju

7

Nakon što su u prošlom kolu pred domaćom publikom u derbiju savladale Sa Volley kakanjske odbojkašice savladale Ilidžu na gostovanju

Odbojkašice Kaknja su u osmom kolu na neugodnom gostovanju na Ilidži savladale istoimenu ekipu rezultatom 3:2. Iako su prije ovog duela Kakanjke važile za izrazite favoritknje i očekivale lagana tri boda to se nije desilo. Domaće odbojkašice su u prva dva seta pružile snažan otpor i agresivnom igrom iznenadile izabranice Saliha Fazlića. Ilidžanke su u prvom setu slavile rezultatom 25:22, da bi u drugom nakon velike borbe došle do 27:25 i iznenađujućih 2:0 u setovima. Ipak Kakanjke su konsolidovale svoje redove i u preostala tri seta došle do pobjede i vrijedna tri boda koja ih definitivno vode u play-off za plasman u viši rang takmičenja.

U trećem setu Kakanjke su slavile sa 25:19, a potom su u četvrtom lagano došle do poravnanja rezultata (25:15), da bi u tajbreku slavile sa 15:7 i osvojile dva velika boda nakon odličnog prokreta.

Nakon osam kola odbojkašice Kaknja su na liderskoj poziciji sa 21 osvojenim bodom, četiri više u odnosu na prve pratilje, ekipu ''Sa Volley-a''.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u