KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Odbojkaši Kaknja slavili u Ljubinju

19.12.2015. - U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva, odbojkaši Kaknja na gostovanju u Ljubinju ostvarili maksimalnu pobjedu

aganovic_smec

Izabranici trenera Almira Aganovića pružili su jednu od boljih gostujućih igara i bez teškoća savladali domaću ekipu koju predvode bivši igrači Kaknja Sanjin Bezdrob i srednji bloker Dangubić.

Naši odbojkaši prvi set su relativno lako riješili u svoju korist, dok su domaći u 2. setu dali sve od sebe, pružili jak otpor, ali to je bilo sve što su mogli učiniti protiv bolje i kvalitetnije ekipe Kaknja, koja je tek u trećem setu demonstrirala svu svoju snagu, znanje i na kraju ostvarila maksimalnu pobjedu.

Odbojkaši Kaknja na odmor odlaze sa druge pozicije i 25 osvojenih bodova, što je zapažen uspjeh, koji moraju potvrditi u nastavku prvenstva koji počinje 29/30. januara 2016. godine.

Ljubinje Bankom – Kakanj 78. 0:3
(21:25, 24:26, 17:25)

Sportska dvorana“Borovik“ u Ljubinju. Gledalaca 150.Sudije:Nermin Muzur i Adnan Kološ(oba Sarajevo).Delegat:Slavko Grgić(Breza).

LJUBINJE BANKOM: Lečić, Toholj, Jelčić, Krulj, Vasiljević, Pupić, Dangubić, Bezdrob, Medan, Milošević, Mitrinović. Trener:Milan Grahovac.

KAKANJ 78.: Tinjić, Škulj, Šljivo, Aganović, Krivokapa, Tadić, Ružić, Mustafić, Fejzović, Delibašić. Trener:Almir Aganović.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u