KakanjLive | Četvrtak, 26.11.2020. godine

Odbojkaši Kaknja ostali bez predsjednika

19.07.2016. - Dosadašnji predsjednik Upravnog odbora OK Kakanj 78. Nusret Đakovac podnio je pismenu ostavku i njegov nasljednik bit će poznat nakon održavanja Skupštine kluba

okdjakovac

U svom zahtjevu za razrješenje dužnosti predsjednika kluba Nusret Đakovac je kao razlog demisije istakao zauzetost poslovnim obavezama i zdravstvenim problemima,koji ga sprečavaju da u punom kapacitetu i dalje obnaša ovu značajnu funkciju.

Ovu informaciju nam je prenio predsjednik Skupštine Odbojkaškog kluba „Kakanj 78“ Izudin Neimarlija, koji će uskoro sazvati sjednicu najvećeg klupskog organa na kojoj će se izabrati nasljednik Nusreta Đakovca.

-Gospodin Đakovac je podnio ostavku na dužnost predsjednika, ali ne i na članstvo u Upravnom odboru,čime će biti nastavljen kontinuitet uspješnog rada ovog organa.Moram istaći da je pod vodstvom Nusreta Đakovca u cijelosti realiziran program rada i konsolidacija kluba u svim segmentima, posebnu kada je riječ o takmičarskim rezultatima i financijskom poslovanju. Klub je proteklu sezonu završio s pozitivnim poslovanjem i suficitom, bez dugovanja, izuzimajući prethodni period prije njegovog imenovanja.

Kao najozbiljniji kandidat za novog predsjednika UO OK Kakanj 78. kotira direktor JU Kulturno-sportskog centra Kakanj, dipl.ecc Aldin Šljivo.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u