KakanjLive | Četvrtak, 26.11.2020. godine

Odbojkaši Kaknja ostali bez ljetošnjeg pojačana

12.10.2018. - Redove Odbojkaškog kluba Kakaj napustio je primač Amar Brodlić koji je samo prije mjesec i pol došao iz brčanskog Jedinstva

001 brodlic

Krajem augusta u redove Odbojkaškog kluba Kakanj stigla su četiri nova igrača , među kojima i dvadesetjednogodišnji Amar Brodlić, koji je najavljen kao pojačanje jer je pored matičnog kluba Jedinstva iz Brčkog izvjesno vrijeme nastupao u katarskim ekipama EL Jaishuu i AL Alhliju.Nakon samo tri odigrane utakmice (dvije u Kupu i jednu u prvenstvu, op.,a) Brodlić je odlučio napustiti redove  najtrofejnijeg bh.odbojkaška kluba !

-Amar Brodlić od danas nije više član OK Kakanj 78. Iako je došao u naš klub početkom tekuće sezone, ambicije i razmišljanja nam se nisu podudarili tako da smo se prijateljski rastali i pozdravili. Želimo se zahvaliti Amaru na fer i korektnom odnosu spram našeg kluba i želimo mu puno sreće i uspjeha u daljem radu i doprinosu na odbojkaškoj sceni, izjavio je trener odbojkaša Kaknja Almir Aganović, koji na poziciji primača ima tri igrača(Milovanović, Krivokapa i mladi Fazlić, op.a) i iznenadni odlazak Brodlića ne bi trebao predstavljati veći problem u narednim utakmicama.

Podsjećamo, odbojkaši Kaknja u okviru drugog kola Premijer lige sutra(subota)  13.oktobra 2018. sa početkom u 18 sati u dvorani KSC igraju protiv banjalučkog Borca.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u