KakanjLive | Ponedjeljak, 23.11.2020. godine

Odbojkaši Kaknja korak do finala

04.04.2016. - U prvoj utakmici polufinale Play offa odbojkaša,izabranici trenera Almira Aganovića u Srebreniku su maksimalnim rezultatzom(3:0) porazili domaću ekipu Gradine-Herceg i stekli realne izglede da se plasiraju u finale

okkakanjekipa16Odbojkaši Kaknja 78

S obzirom da su u regularnom dijelu takmičenja u oba susreta s maksimalnim rezultatom pobijedili ekipu Gradine-Herceg, ovaj uspjeh u Srebreniku je samo potvrda da su naši odbojkaši bili izraziti favoriti i da su to odličnom igrom krunisali još jednim uvjerljivim trijumfom.U sva tri seta odbojkaši Kaknja bili su superiorniji i domaći nisu imali šanse da ugroze njihovu dominaciju.

Već sad se može reći da je druga u Kaknju (petak 8.aprila/travnja,op.a) puka formalnost i da će u finalu igrati Kakanj 78. i aktualni prvak,brčanska Mladost koja je na gostovanju u Bijeljini također ostvarila maksimalnu pobjedu od 3:0 protiv ekipe Radnika.

Gradina Herceg – Kakanj 78 0:3
(21:25,22:25,16:25)
Sportska dvorana u Srebreniku.Gledalaca 200.Sudije: Nermin Muzur(Hrasnica) i Desko Pavić(Bijeljina).Delegat:Slavko Grgić(Breza).

GRADINA HERCEG:Imamović, Selimović, Kešetović, Bašić, Harčinović, Slanjagić, Blagojević, Kambić, Sinanović, Tursunović,.Trener:Kemal Bašić.

KAKANJ 78: Lepić, Berbić, Škulj, Krivokapa, Šljivo, Delibašić, Tadić, Ružić, Aganović, Mustafić, Fejzović, Pinjić. Trener:Almir Aganović.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u