KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Odbojkaši Kaknja bolji od Borca

07.03.2016. - Izabranici trenera Aganovića bez teškoća porazili Banjalučane i u play-off za prvaka ulaze s druge pozicije

okkakanjekipa16

Odbojkaši Kaknja opravdali su ulogu favorita i bez teškoća porazili mladu ekipu banjalučkog Borca. Prva dva seta igrači Kaknja dobili su bez teškoća i najavili ekspresnu pobjedu.Međutim u trećem setu dolazi do pada koncetracije, ali i znatnog opuštanja i gosti smanjuju rezultat.Tek tad su se Švabini izabranici uozbiljili i razigrali  demolirali su nedoraslog protivnika.

Ovom pobjedom odbojkaši Kaknja su „ovjerili“ drugo mjesto i u play off, odnosno doigravanje za prvaka BiH kreću s druge pozicije, što im daje šanse da stignu do finalnog meča sa aktualnim prvakom, ekipom Mladosti, koja je na najboljem putu da odbrani naslov prvaka.

Kakanj 78 - Borac(BL) 3:1
(25:20,25:22,21:25,25:1)

Sportska dvorana KSC. Gledalaca 100.Sudije:Adnan Kološ(Sarajevo) i Nikola Kozić (Ljubinje). Delegat: Fuad Hadžiabdić(Bihać).

KAKANJ: Lepić, Pinjić, Škulj, Šljivo, Ružić, Krivokapa, Aganović, Fejzović, Mustafić, Berbić,Alagić, Tadić.Trener:Almir Aganović.
BORAC(B.LUKA):Kljajić, Arežina, Radonić, Ilić, Vuković, Kisić, Dakić, Kecman, Dedić. Trener:Saša Rendić.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u