KakanjLive | Ponedjeljak, 23.11.2020. godine

Novi trijumf odbojkaša Kaknja

23.02.2019. - U okviru 16.kola Premijer lige, odbojkaši Kaknja 78 na gostovanju u Brčkom maksimalnim rezultatom porazili ekipu Jedinstva i nastavili pobjedonosnu seriju

okkakaknjtimEklipa Kaknja nastavlja  pobjedonosni niz

Bila je ovo osma uzastopna pobjeda Švabinih pulena, koji su „razbili“ ekipu Jedinstva, koja je pala bez ispaljhenog metka. Igračima Kaknja trebalo je samo sat vremena da trijumfuju. Prvi set su dobili za svega 20 minuta, prepustivši domaćima samo 14 poena. U drugom setu nešto jači otpor Jedinstva, ali nedovoljan da se zaustavi razigrani sastav Kaknja. Svoju premoć i dominaciju izabranici trenera Almira Aganovića demonstrirali su u trećem setu i stigli do maksimalnog rezultata.

Trener Aganović dao je priliku svim igračima da pokažu u kakvoj su formi uoči derbija sezone,protiv vodeće Mladosti koja u narednom kolu gostuje u Kaknju.
-Mladost je najbolja ekipa u državi, dugo drži primat i morat ćemo biti mnogo bolji ako želimo ugroziti lidera. Čestitam momcima na još jednoj pobjedi koja nam je ulila dodatno samopouzdanje uoči derbija sezone, istakao je trener odbojkaša Kaknja, Almir Aganović-Švabo.

MOK Jedinstvo-OK Kakanj 78 0:3

Sportska dvorana Gimnazije u Brčkom. Gledalaca 200. Sudije: Mirza Bašić(Lukavac) i Adnan Kološ(Sarajevo). Delegat: Ranko Grujić(Zvornik). Utakmica 16.kola Premijer lige BiH.MOK Jedinstvo-OK Kakanj 78 0:3, po setovima; 14:25, 21:25:17:25.

MOK JEDINSTVO: Đurić, Plavšić, Danilović, Lazukić, O.Mitrović, Vuković,S.Mitrović, Dominković, Jelašković, Stanković.
OK KAKANJ 78: Januzović, Milovanović, Krivokapa, Šljivo, Mehić, Fazlić, Ružić, Zenović, Fejzović, Vehab, Mustafić. Trener:Almir Aganović.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u