KakanjLive | Utorak, 24.11.2020. godine

Nebojša Januzović novi igrač OK Kaknja

08.11.2018. - Ovaj korpulentni Novosađanin igra na poziciji primača, ima ogromno inozemno iskustvo i sigurno će predstavljati veliko osvježenje i pojačanje za ekipu Kaknja koja ima velike ambicije u nastavku sezone

IMG_8795
Nebojša Januzović

Agilno vodstvo Kaknja nije dugo čekalo da pronađe adekvatnu zamjenu Brčaku Amaru Brodliću, s kojim je nakon samo četiri odigrane utakmice sporazumno raskinut ugovor. Novi član kakanjskog premijerligaša postao je Nebojša Januzović, koji je posljednju sezonu igrao za Olympias Frenarou iz Kipra. Njegov matični klub je Vojvodina iz Novog Sada, a pored Kipra, igrao je još u Austriji i Mađarskoj. Nebojša Januzović (8.2.1988. Novi Sad) igra na poziciji primača, visok je 199 cm, a težak 93 kg i izraziti je dešnjak.

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u najtrofejniji bh.odbojkaši klub i poznatu sportsku sredinu. Moje ambicije se poklapaju sa klupskim i kumstvo sa Markom Milovanovićem presudili su da dođem u Kakanj, premda sam imao bolje ponude od Mladosti. OK Kakanj je sjajno organiziran, ima odlične uslove, dobru ekipu i uz dobar i kvalitetan rad možemo doći do trofeja. Obećavam da ću dati sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj. Imam 30 godina, dosta toga sam prošao u karijeri i pokušaću svoje ogromno iskustvo prenijeti na mlađe igrače, izjavio je novajlija u redovima OK Kakanj 78, Nebojša Januzović, koji će zajedno sa svojim kumom Markom Milovanovićem predstavljati tandem primača-pucača u Aganovićevom sastavu.

IMG_8798Dobrodošlicu u najtrofejniji  BH odbojkaški klub, Januzoviću je poželio i predsjednik Kluba Aldin Šljivo

Januzović čeka radnu dozvolu i pravo nastupa mogao bi steći do završnice Kupa Bosne i Hercegovine.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u