KakanjLive | Ponedjeljak, 06.07.2020. godine

Nacrt Bužeta na današnjoj sjednici Vijeća

30.11.2016. - Vijećnici novg četvorogodišnjeg mandata zasjedaju sutra, a na dnevnom redu između ostalog je i Nacrt Budžeta Općine Kakanj za narednu godinu

vijece_ferdo

Druga sjednica Općinskog vijeća najavljena je za srijedu sa početkom u devet sati.

Na dnevnom redu će biti niz zanimljivih materijala, a između ostaloga riječ je o Nacrtu budžeta za narednu godinu, Izvještaju Općinske izborne komisije o održanim lokalnim izborima.

Pored toga planirano je i izvještavanje o izvršenju Budžeta za prvih devet mjeseci ove godine te Izvještaj i Prijedlog Godišnjeg programa rada Javne ustanove za predškolski odgoj i obazovanje „Mladost“ Kakanj za školsku 2016/2017 godinu.

Vijećnici će imati priliku i da se upoznaju sa Informacijom o stanju u osnovnim i srednjim školama na području općine Kakanj na kraju prethodne i početku školske 2016/2017 godine.

Podsjećamo, ovo je poslije prošle sedmice održane sjednice, na kojoj su izabrani predsjedavajući, zamjenik predsjedavajućeg i komisije Općinskog vijeća prva sjednica Vijeća u novom mandatu na kojoj se razmatraju radni materijali općinskog parlamenta.

A.Z./KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u