KakanjLive | Utorak, 24.11.2020. godine

Majra Ganić nova članica Igmana

17.08.2018. - Bivša članica ženskog odbojkaškog kluba ''Kakanj'' od danas je i zvanično novi član ''Igmana'' Ilidža.

Majra Ganic nova članica Igmana

Majra Ganić, bivša igračica Kaknja je nakon završene srednje škole upisala Fakultet sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i prihvatila poziv predjednika ŽOK ''Igman'' da pređe u redove ovog Superligaša.

-Predsjednik kluba Igman me posmatrao na nekoliko susreta u ligi, a onda po završetku prošle sezone kontaktirao i pozvao u klub kao pojačanje za novu sezonu. Svoje prve odbojkaške korake napravila sam u Kaknju i bilo je teško preći u redove Igmana, ali budući da sam od ove godine na studiju u Sarajevu najbolje za mene i moju karijeru je da igram konstantno. Vjeurjem da sam uradila pravu stvar i da je ovo korak naprijed u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u ekipu Igmana, rekla je mlada Kakanjka u izjavi za KakanjLive.

Majra je poželjela sreću bivšim saigračicama.

-Svojim kolegicama u Kaknju želim sve najbolje u novoj sezoni. Iako nisam više dio tima, svakako ću im biti velika podrška. Želim da ostvare što bolji rezultat.

Majra Ganić je sa ekipom Igmana potpisala ugovor na dvije godine. Mlada Kakanjka će biti ogromno pojačanje na poziciji tehničara za ekipu Igmana koja ima za cilj plasman u Premijer ligu BiH nakon što su odbojkašice tima sa Ilidže u prošloj sezoni zaustavljene u play-offu od ekipe Smeča iz Lukavca koja je na kraju pobjedom u finalu protiv istoimene ekipe iz Širokog Brijega izborile plasman u elitni rang ženske odbojke.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u