KakanjLive | Ponedjeljak, 13.07.2020. godine

KVIZ ECO PLUS - Završen još jedan takmičarski krug

22.04.2016. - Poslije ovosedmičnog kvalifikacijskog susreta dalje ide ekipa OŠ „Hamdija Kreševljaković“

ekipa_kresevljakovicEkipa OŠ „Hamdija Kreševljaković“

U još jednoj kvalifikacijskoj emisiji kviza Eco plus, ove sedmice, u program NTV IC Kakanj gledali smo susret učenika iz B grupe, OŠ “Ahmed Muradbegović” IZ Donjeg Kaknja i učenika OŠ “Hamdija Kreševljaković” iz Kaknja. Sa dvanaest bodova razlike bolji rezultat je postigla ekipa iz kakanjske škole rezultatom 84:72.

ekipa_muradbegovicEkipa OŠ “Ahmed Muradbegović” 

Učenicima iz OŠ “Ahmed Muradbegović” ovo je bio posljednji nastup u eliminacijama. Iako imaju dva poraza oni će čekati rezultat još jednog kvalifikacijskog susreta u B grupi, između OŠ “Omer Mušić” i OŠ “Hamdija Kreševljaković”. Od tri ekipe u ovoj grupi škola sa najmanje bodova će napustiti takmičenje, dok će ostale dvije nastaviti takmičenje u polufinalnim emisijama.

Naredne srijede, 27.04.2016. godine u terminu od 20,30 sati, na program NTVIC je zadnji kvalifikacijski nastup škola iz A grupe. Sastaju se OŠ “15.april” i OŠ “Mula Mustafa Bašeskija”.

ekokviz_publikaPublika tokom snimanja emisije

Ne propustitenarednu I svaki sljedeću emiciju. Učimo zajedno sa našim osnovcima i podržimo ih u takmičenju koje će ih dovesti do vrijednih nagrada.

A.Z./KakanjLive

 

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u