KakanjLive | Ponedjeljak, 13.07.2020. godine

Kupovinom u Zagrljaju pomažemo osobe sa posebnim potrebama

09.03.2019. - U „ Zagrljaju“ proizvode i pakuju osvježivače zraka za vozila i domaćinstvo u obliku srca i na bazi eteričnih ulja, a kanačan proizvod rezultat rada je osoba sa invaliditetom. To je razlog više da svi kupujemo njihove proizvode

zagrljajproizvodi

“Pozivamo građane Kaknja, pozivamo svakog dobrog čovjeka, da kupovinom proizvoda iz kakanjske radionice “Zagrljaj” podrže vrijedan rad naših sugrađana, te da tako omoguće da u budućem periodu na ovim poslovima budu angažirano još osoba sa invaliditetom”.Poziv je uputio načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo.

Kroz projekat kojeg je finansijski podržala i Općina Kakanj, u Kaknju vrijedno radi Društvo za radno i profesionalno osposobljavanje, rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom. Naziv “Zagrljaj” nosi nova kakanjska radionica i proizvodi koji su djelo nekoliko vrijednih mladih građana Kaknja-osoba sa invaliditetom koji žele da žive od svog vrijednog rada.

U „ Zagrljaju“ proizvode i pakuju osvježivače zraka za vozila i domaćinstvo u obliku srca i na bazi eteričnih ulja, te lijepe reljefe koji mogu krasiti kancelarije, domove i sve druge unutrašnje prostore.

Cijena osvježivača zraka je svega 1,5 KM. Proizvodi se mogu kupiti u radnji koja se nalazi u blizini BIRO-a Kakanj, te u tržnim centrima.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u