KakanjLive | Ponedjeljak, 21.06.2021. godine

KSC sretnom gledaocu poklanja bicikl

18.03.2016. - Jedan od vjernih posjetitelja sportskih događaja u dvorani, a koji uspije, na utakmiciu KK Kakanj - KK Igokea, pogoditi koš iz jednog pokušaja postat će vlasnik skupocijenog bicikla.

bicikl_tekstNagrada koja čeka "koš od prve"

Košarkaška utakmica 3. kola Lige 6 između domaćina KK “Kakanj” i KK “IGOKEA” iz Aleksandrovca bit će odigrana 19.03.2016. u Sportskoj dvorani Kakanj sa početkom u 19:00 sati.

Pozivamo vas da budete dio ove velike sportske poslastice, jer vas pored sjajne košarkaške utakmice očekuje i zabavni program u sklopu kojeg će biti organizovana specijalna nagradna igra. Naime, jedan od naših vjernih posjetitelja koji uspije pogoditi koš iz jednog pokušaja postat će vlasnik skupocijenog bicikla.

Da bi posjetitelj koji će dobiti priliku da učestvuje u nagradnoj igri postao vlasnik bicikla potrebno je da pogodi koš sa pola košarkaškog terena.
Organizator nagradne igre će odlučiti ko su učesnici u ovoj igri na osnovu vjernog bodrenja KK „Kakanj“.
Ukoliko niti jedan od učesnika ne pogodi koš, nagradna igra se nastavlja tokom svih domaćih utakmica KK lige 6, a pripremili smo i utješne nagrade.

Napominjemo da će u prodaji biti samo 1 000 ulaznica po cijeni od 3 KM, koje ćete moći kupiti na biletarnici JU Kulturno-sportski centar Kakanj već od petka 18.03.2016.

Stoga požurite da kupite svoje ulaznice i ne propustite ovaj veliki košarkaški spektakl!

U našoj fotogaleriji pogledajte glavnu nagradu.

JU KSC KAKANJ

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u