KakanjLive | Ponedjeljak, 14.06.2021. godine

Košarkaši dočekuju Bratunac TRB

14.12.2019. - Izuzetno važna utakmica za košarkaše Kaknja. Pobjedao je neophodna, a niz od tri poraza treba zaustaviti protiv vrlodobre ekipe iz Bratunca

kkvelika
Utakmica desetog kola košarkaškog prvenstva BiH, KK Kakanj – KK Bratunac TRB, stiže u na parket kakanjske dvorane, poslije tri uzastopna poraza Kakanjaca i tri uzastopne pobjede košarkaša iz Bratunca. Foprma je znači na strani gosta, ali i raspoloživi rostor. Male su šanse da će se u tim Kakanjaca vratiti Mirsad Pilavdžić, a izvjesno je da Jovan Đorđević-Marinković neće nastupiti. Šteta što su povrede ove igrače odvojili od ove i prethodnih par utakmica, jer s njima šanse za pobjedu bile bi veće. Ostaje nada da će ekipa Benjamina Šabića pružiti maksimum na terenu, i u to niko ne sumnja, a uz podršku publike, šanse da se zaustavi pobjedonosni niz Bratunčana biće daleko veće.

Utakmica 10. kola prvenstva BiH, KK „Kakanj“ – KK „Bratunac TRB“ igra se 15.12.2019. godine, (nedjelja) sa početkom u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Kakanj.
Igrači, treneri i Uprava kluba pozivaju kakanjce da u nedjelju budu u kakanjskoj dvorani i da zajedno u najbitnijoj utakmici prvog dijela prvenstva pomognemo našim košarkašima u novoj pobjedi.

Utakmica se igra u nedjelju 15.12.2019. godine, u 18: 00 sati u Sportskoj dvorani Kakanj.
Delegat je Boro Sesar. Glavni sudija je Vladimir Marić, sudija 1 je Tomislav Stapić, a sudija 2 je Tarik Nikšić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u