KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

Košarka-Kakanj dočekuje Student

02.04.2019. - Iz KK Kakanj su poručuili da im je neophodna velika podrška publike. Utakmica se igra u srijedu u 18,00 sati, a ulaz je slobodan

studentnajava

U četvrtom kolu Lige za opstanak košarkaši Kaknja dočekuju ekipu KK Student iz Mostara koja je u top formi, bilježi pobjedu za pobjedom i pod trenertskim vođenjem Samira Lerića, ova ekipa je dobro složena i pruža pobjedničke partije. Kakanjci jurišaju na pobjedu i vjeruju da uz vjetar u leđa sa tribina, mogu nanijeti poraz ekipi, koja ih je u dva posljednja prvenstvena susreta, oba u Mostaru, pobjedila.

Poziv iz KK Kakanj, objavljen na službenoj stranici Kluba glasi: „Naša ekipa dočekuje ekipu KK Student u vrlo važnom meču, koji može odrediti sudbinu našeg tima gdje će igrati iduće sezone.U poslijednjih mjesec dana smo dva puta poraženi od iste ekipe u Mostaru.Potrebna nam je velika podrška, pokažimo da to možemo, vašom podrškom i igrači će imati dodatnu sigurnost. Motiva za ovu utakmicu ima i previše te je odlučeno da ulaz na ovu utakmicu bude slobodan.Pokažimo da možemo svi zajedno izaći kao pobjednici iz ove utakmice ovi momci su zaslužili da ostanu u društvu najboljih.Budite nam dodatni vjetar u leđa“.

Utakmica se igra u Sportskoj dvorani Kakanj u srijedu 3. aprila. Početak je u 18,00 sati. Ulaz je slobodan. Sudije su: Saša Babić, Nermin Nuikšić i Mirza Palo. Opunomoćenik KS BiH je Dragan Lazić.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u