KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Kapiten Denjo i golman Lilić produžili ugovor sa RK Kakanj

10.07.2017. - Uprava RK Kakanj vrijedno radi na kreiranju ekipe za narednu sezonu. Nakon što su stigli Zvekić i Sinanović, a Uprava kluba produžila ugovor sa najboljim igračom Purićem, danas je produžen ugovor i sa kapitenom Amerom Denjom i golmanom Samirom Lilićem.

abc

Predsjednik kluba Džemal Bečirhodžić, kapiten Amer Denjo, trener Nedžad Zaimović i golman Samir Lilić 

Uprava novog rukometnog premijerligaša Bosne i Hercegovine, ekipe Kaknja vrijedno radi na slaganju igračke križaljke za predstojeću sezonu.

Nakon što su prije pet dana jednogodišnje ugovore sa ekipom Kaknja potpisali Zavidovićani, Edin Sinanović i Semir Zvekić, ugovor sa RK Kakanj je prije dva dana produžio i najbolji strijelac ekipe u prošloj sezoni Admir Purić, da bi se na isti korak odlučili danas golman Samir Lilić i kapiten ekipe iz prošle sezone Amer Denjo. 

-Na obostrano zadovoljstvo produžili smo ugovor sa našim najboljim igračima, a u narednom periodu ćemo raditi na tome da dovedemo još kvalitetnih pojačanja pred našu novu sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Ovaj put nećemo igrati samo jednu sezonu u elitnom društvu. Cilj nam je da budemo stabilan premijeligaš, a ono što je potrebno pohvaliti da imamo punu podršku Općine Kakanj i Uprave na čelu sa predsjednikom Bečirhodžićem, rekao je trener rukometaša Kaknja Nedžad Zaimović

Uprava kluba je već ranije produžila ugovore sa omladinscima RK Kakanj koji su ponikli u klubu i bili nosioci igre rukometaša Kaknja prethodnih godina, a produžetak saradnje će biti ozvaničen i sa krilnim igračem Amarom Agićem.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u