KakanjLive | Subota, 11.07.2020. godine

Kakanjka Berina Sikira među finalisticama za izbor Miss FBiH

27.08.2017. - Devetnaestogodišnja Kakanjka Berina Sikira ovogodišnja je finalistica Miss FBIH

berinamissBerina Sikira/Foto:Facebook

Tuzlanski Bosanski kulturni centar ove godine će biti domaćin manifestacije Miss Federacije BiH za 2017. godinu, pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona.

Berina je studentica na Mašinskom fakultetu u Sarajevu. Model je u modnoj kući ABC models menagement zadnjih šest mjeseci.

Na izbor za Miss FBiH sam se prijavila jer imam želju postići veliki uspjeh u svijetu manekenstva,jer od malih nogu maštam o tome,pa sam iskoristila sad priliku i prijavila se.“ – kaže ova mlada Kakanjka.

Na sceni BKC-a u ponedjeljak 28. augusta predstaviti će se 30 djevojaka koje su proglašene najljepšim na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u Federaciji BiH sa početkom u 20,00 sati uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji.

U muzičko revijalnom dijelu učestvuju Crystal (Alma Demirović), Azur Dervišagić kao i plesna skupina “Sandoval” iz Tuzle. Voditelj programa je Zlatan Jovanović.
Generalni pokrovitelj je Telefunken.

Sve finalistkinje izbora Miss FBiH i Miss RS putuju 14.09. u Tursku, u Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 01.10. u hotelu “Terme” (kongresna dvorana) Ilidža.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u