KakanjLive | Utorak, 07.07.2020. godine

Iznajmi kućicu-Proširi ponudu na Ponijerima

04.01.2018. - Ukoliko ste proizvođač, zanatlija, umjetnik, preprodavač, trgovac ili slično javite se u Javnu ustanovu Kulturno sportski centar i iznajmite kućicu na Ponijerima za obavljanje neke od vaših djelatnosti

kuciceponijeriju

Ukoliko ste proizvođač, zanatlija, umjetnik, preprodavač, trgovac ili slično možete se prijaviti za učešće u javnom pozivu. Svrha ovoga jeste podrška bosansko-hercegovačkim proizvođačima, prvashodno malim (zanatlijama, malim poljoprivrednim poduzetnicima itd.) ali i velikim. Proizvod je zanatski ili ručni rad neke druge kulture ili ukoliko proizvod bitno doprinosi atraktivnosti same ponude.

Ukoliko biste se željeli prijaviti za učešće na ovaj javni poziv potrebno je poslati prijavu na e-mail juksckakanj@ksckakanj.ba sa preciznim opisom proizvoda koje želite prodavati (med i proizvode od meda, slatki i slani namazi u teglama, razna slatka, čajevi, biljni preparati, mliječni namazi, jogurti, mliječni proizvodi, sušeno meso, mesne prerađevine, paštete, keksi, čokolada, lizala, bombone, kolače, torte, mafini, pića, sokove, vina, suveniri, knjige itd.).

Navesti ime i prezime (potpisnika ugovora), puni naziv pravnog lica, ime brenda koji želite da se pojavi na kućici, kontakt telefon kao i sve informacije koje smatrate da biste trebali navesti.

Kontakt telefon 032/771-920 i dežurni 032/975-063!

Cilj nam je na Ponijerima  pospješiti prodaju u vrijeme  praznika, školskog raspusta i perioda godine kada se tradicionalno najviše troši i kupuje, te doprinijeti kreiranju vesele, praznične atmosfere na mjestima gdje se ovi događaji održavaju.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u