KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

Igrači i treneri zahvalili Mevludinu Delibašiću

28.06.2018. - Josp Pandža, Benjamin Šabić i Aldin Muflizović, u ime stručnog štaba i igrača prigodnim poklonom zahvalili se Mevludinu Delibašiću na višegodišnjoj uspješnoj saradnji

poklonzamevludinaŠabić, Muflizović, Delibašić i Pandža prilikom uručivanja poklona zahvalnosti

U ime igrača i stručnog štaba Košarkaškog kluba Kakanj: Josip Pandža, Benjamin Šabić i Aldin Muflizović posjetili su Mevludina Delibašića, direktora i vlasnika firme DSM, društva za veleprodaju i maloprodaju namještaja i zahvalili mu se na višegodišnjoj uspješnoj saradnji za sve pretbhodne sezone u kojima su sarađivali i u kojima je gospodin Delibašić bio predsjednik Kluba.

Bilo je ovo prijatno i ugodno iznenađenje jer je stiglo nenajvljeno i u trenutku dok je gospodin Delibašić bio zauzet redovnim direktorskim obavezama. Pandža, Šabić i Muflizović, dondavnom predsjedniku su poklonili u jednom srebrenozlatnom okviru 23 fotografije na kojima se vide detalji važnih utakmica, press konferencija i zajedničke fotografije ekipa Kaknja sa navijačima i rukovodstvom Kluba.

Poslije uručivanja poklona zahvalnosti - za sve zajedničke godine, uslijedilo je ugodno sportsko i košarkaško prisjećanje na ljude, ekipe, uspjehe, takmičenje ali i sadašnje stanje u reprezentativnoj i klupskoj bh. košarci.

U svakom slučaju ovakve posjete i ovakvi pokloni najviše govore o međusobnom uvažavanju koje se stiče samo iskerenim i poštenim radom, a to su osobine koje svi znamo, krase i dojučerašnjeg predsjednika Kluba Mevludina Delibašića, ali i igrače i stručni štab KK Kakanj u prethodnim sezonama. Izgrađeno službeno i privatno prijateljstvo na ovaj način nastavlja trajati.

A.Zekić/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u