KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

Genjac i Šabić uče mlade košarkaše

18.06.2019. - U vremenu od 30.juna do 5.jula 2019.godine u Sportsko-rekreacionom centru Ajdinovići kod Olova održat će se ljetni košarkaški kamp Basket 2019, na kojem će pored bivšeg i sadašnjeg trenera košarkaša Kaknja, biti mnogi poznati treneri koji će kroz razne edukacije pomoći mlađem naraštaju da budu što bolji sportisti.Rezervacije se mogu obezbijediti putem telefona 062/733-855 (Jakub Genjac)

ajdinovicikampAjdinovići - sa jednog od ranije organizovanih kampova

U organizaciji Košarkaškog kluba B.I.G, čiji je vlasnik bivši istaknuti igrač i trener Jakub Genjac, u prekrasnom ambijentu Sportsko-rerkreacionog centra Ajdinovići, po treći put uzastopno, održat će se ljetni košarkaški kamp, pod nazivom BASKET 2019.

Kao primarni ciljevi Basket 2019 kampa su raznovrsne edukacije i učenja u smjeru košarke, odličan spoj kroz teoretski dio i interaktivne radionice dok je glavni dio vezan uz treninge koji se provode u više različitih tema kao što su: tranzicija, igra, tehnika, obrana, metodika i kondicija.

benjostudentBenjamin Šabić - jedan od trenera

Uz košarkaške i edukativne sadržaje djeci su ponuđene i ostale zabavno-rekreativne aktivnosti. Kao sekundarne ciljeve Kamp pruža mogućnosti:kupanja u bazenima, jahanja konja i korištenje salona za zabavu gdje djeca mogu igrati bilijar, pikado, stolni nogomet i razne društvene igre.

Na kraju dana predviđene su filmske sportske projekcije uz pomoć kojih ćer se djeci približiti sportski način života i razmišljanja.

ajdinovicipanoramaAjdinovići - panorama

Djeca će biti smještena u sobama sa 4 i 6 kreveta uz zajedničke tuš kabine i WC na svakom spratu, ali odovojene za muškarce i žene. Košarkaški kamp Basket 2019 je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) dok su tokom dana djeci obezbijeđeni sokovi i sladoledi.

Košarkaški kamp Basket 2019 u Sportsko-rekreativnom centru Ajdinovići traje šest dana, a ponuđen je svima do 18 godine starosti, dječacima i djevojčicama u skupinama predpioniri, pioniri, kadeti i juniori.
Ponuda, koja je veoma povoljna, sadrži: prevoz do kampa i nazad, smještaj (5 noći), puni pansion (doručak,ručak,večera,sladoled,raznovrsni sokovi), korištenje bazena i svih dodatnih sadržaja i majica.

JakubGenjacJakub Genjac - organizator i jedan od trenera

Pored iskusnog trenera Jakuba Genjca i mladog Benjamina Šabića, koji će voditi ovaj Kamp, gosti će biti poznati košarkaški treneri koji će kroz razne edukacije pomoći djeci da napreduju u svojim karijerama i budu što bolji sportisti.

Rezervacije se mogu obezbijediti putem telefona 062/733-855 (Jakub Genjac).

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u