KakanjLive | Četvrtak, 03.12.2020. godine

Dva poraza odbojkaša Kaknja od Crvene Zvezde

25.09.2017. - Odbojkaši Kaknja proteklog vikenda bili gosti Crvene Zvezde u Bogradu i odigrali dvije prijateljske utakmice u kojima su poraženi od višestrukog prvaka Srbije

Odbojkaši Kaknja u Beogradu

Nakon dva mikrociklusa priprema u Kaknju i Makarskoj, izabranicima trenera Almira Aganovića bila je ovo posljednja jaka provjera pred početak sezone 6./7. oktobra, ali i utakmice Kupa Federacije BiH sa ekipom Domaljevca. Obje utakmice sa dvanaestorostrukim prvakom Srbije završile su u korist domaće ekipe rezultatima 4:1 i 4:0.

Agilna Uprava OK Kakanj 78 na čelu sa predsjednikom Aldinom Šljivom učinila je ogromne napore da maksimalno ispoštuje zahtjeve trenera i igrača i slobodno možemo reći da su ove godine , kao rijetko kada, zaista obezbijedi kvalitetne pripreme kako bi ekipa ostvarilia zacrtane ciljeve.

-Pripreme teku po planu kojeg smo i zacrtali na početku. Odigrali smo veći broj utakmica sa raznim protivnicima, pa i sa prvacima Hrvatske i Srbije. Možemo biti zadovoljni, jer nam je Uprava obezbijedila optimalne uvjete. Čeka nas mnogo iskušenja, a prvo je četvrtfinale u Kupu u kojem gostujemo ekipi Domaljevca . U Beogradu smo vidjeli da smo limitirana ekipa i sve naše nedostatke protiv jakog protivnika. Imamo još desetak dana i do prve zvanične utakmice u Domaljevcu bit ćemo spremni, kazao je trener OK Kakanj 78 Almir Aganović.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u