KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Druga pobjeda odbojkaša Kaknja

05.11.2016. - Dobrom igrom i maksimalnom pobjedom protiv gostiju iz Srebrenika, odbojkaši Kaknja su se na najbolji način iskupili za prošlonedjeljni poraz u Bijeljini

Početak utakmice obilježen je malom svečanošću. Prošlogodišnjem kapitenu ekipe Kaknja Erminu Lepiću u ime Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine pehar najbolje rangiranom klubu u konkurenciji „Lider sportskog ponašanja“ za takmičarsku 2015/2016.sezonu uručio je delegat-kontrolor Nikola Košević. Ovo priznanje igrači Kaknja opravdali su i na utakmici protiv gostiju iz Srebrenika.

Izabranici trenera Aganovića prvi set su ekspresno riješili u svoju korist i gostima dali do znanja da nemaju šta tražiti u Kaknju. Preostala dva seta Kakanj je dobio identičnim ishodom (25:22) i na kraju zasluženo slavio.

Igrači Kaknja pružili su dobru, organiziranu i sadržajnu partiju i opravdali ulogu favorita.

Ovom pobjedom izabranici trenera Aganovića na najbolji način su se iskupili za prošlonedjeljni poraz u Bijeljini i najavili vedrije dane.

OK Kakanj 78-Gradina Herceg 3:0

Dvorana KSC.Gledalaca 150.Sudije:Adnan Kološ i Minela Mešić(Sarajevo).Delegat:Nikola Košević (Modriča).Rezultat po setovima: 25:19, 25:22, 25:22.

OK „KAKANJ 78“: Begić, Krivokapa, Šljivo, Sužanj, Berbić, Ružić, Aganović, Fejzović, Mustafić, Vehab, Fazlić, Tadić.Trener:Almir Aganović.
OK“GRADINA-HERCEG“: Imamović, Blagojević, Harčinović, Slanjankić, Bašić, Kambić, Sinanović, Jahić, Tursunović. Trener:Kemal Bašić.

M.Komšo/KakanjLIve

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u