KakanjLive | Ponedjeljak, 21.06.2021. godine

Dedić-Velikim motivom želimo savladati Slobodu u Kaknju

28.01.2018. - Pobjeda nad Slobodom vodi nas u završnicu Kupa, a to je veliki motiv da ih uz pomnoć najboljih navijača u našoj ligi savladamo i ostvarimo plasman u finalnu završnicu gdje nas čeka Igokea, Zrinjski i banjaklučki Stedent-Igokea

0tuzla2Ermin Dedić i Almir Hasndić-Novi duel i timski i individualni, drugi u  tri dana

Ermin Dedić, koji ove sezone igra u vrhunskoj formi, smatra da će i ova utakmica kao i prvenstvena u Tuzli biti veoma tvrda i teška, ali očekuje veliku podršku publike uz čiju pomoć će lakše savladati Slobodu.
-Ostaje žal za porazom u Tuzli jer smo ispustili dobru priliku da ih dobijemo u Mejdanu. Međutim, nemamo vremena niti potrebe da razmišljamo o tome jer nas već u utorak čeka novi, još izazovniji ispit. To je jedinstvena prilika za nas da pokažemo naše najbolje izdanje. Ta utakmica nas vodi na završnicu Kupa BiH i to je sigurno veliki motiv. Vjerujem u našu ekipu i njenu kvalitetu i ako budemo igrali onako kako znamo i možemo, sigurno ćemo ostvariti historijski rezultat. Ovom prilikom bih se zahvalio navijačima koji su nas zdušno bodrili u Tuzli, bilo je zadovoljstvo igrati pred njima i pozvao bih sve ljubitelje sporta, posebno košarke, da u utorak napune kakanjsku dvoranu i budu nam vjetar u leđa u ovoj veoma važnoj utakmici, izjavio je za naš portal borbeni Ermin Dedić, od kojeg se očekuje da će uspješno zaustaviti najopasnijeg realizatora Tuzlaka, reprezentativca Hasandića i dati veliki doprinos u trijumfu Pandžinih „ratnika“.

Utakmica finala Kupa Sistema A između Kaknja i Slobode igra se u utorak 30.januara 2018. godine sa početkom u 18 sati i 30 minuta u dvorani KSC u Kaknju.

Službena lica
Delegat/komesar: Hariz Bilić (Sarajevo)
Šef sudijske parade: Ernad Karović (Zenica). Sudija 1.Mirza Palo (Sarajevo). Sudija 2.Nermin Nikšić (Sarajevo).

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u