KakanjLive | Četvrtak, 26.11.2020. godine

Budva izbacila odbojkaše Kaknja iz CEV Kupa

17.12.2019. - I u drugoj utakmici odbojkaši Budve bili su uspješniji od izabranika trenera Aganovića i pobjedom od 3:0 izborili plasman u 1/8 finala CEV Kupa

okbudvak
Kao što se i očekivalo, odbojkaši Budve su i u revanš susretu bili bolji od podmlađenog sastava Kaknja i zasluženo izborili plasman u 1/8 finala CEV Kupa. Domaćim igračima bile su dovoljne 62.minute da stignu do maksimalne pobjede – 3:0. Razlika u kvaliteti bila je očita i ekspresna pobjeda Budve je plod njihove zrele, odgovorne i kvalitetne igre. Da će domaći lako doći do pobjede moglo se naslutitiu nakon prvog seta kojeg su za samo 18 minuta riješili u svoju korist rezultatom 25:13. Igrači Kaknja bolje otvaraju drugi set, imaju dva poena prednost (6:8, 7:9), ali domaći ponovo preuzimaju dominaciju i bježe četiri poena(16:12), zatim šest poena(19:13),ali serijom 4:0 Kakanj ublažava vodstvo domaćih (21:17), međutim, više nisu imali snage da postignu nešto više i Budva ovaj set rješava sa 25:18.

okkakanjbu

Treći set trener Aganović koristi da šansu pruži rezervistima , koji uspijevaju osvojiti samo 10 poena.Kod rezultata 22:8 iz gledališta je rolnom papira u glavu pogođen Muris Krivokapa i suci su prekinuli susret i nakon ukazane pomoći Krivokapi i upozorenja navijačima da će u ponovljenom slučaju utakmica biti prekinuta, susret je nastavljen i priveden kraju rezultatom 25:10. Ovaj incident bacio je mrlju na meč. I dok su poslije prvog susreta u Kaknju na račun velike posjete i odlične organizacije na adresu našeg kluba stigle pohvale sa svih strana, Budva će zbog neobuzdanih navijača sigurno biti kažnjena.

OK „Budva“-OK“Kakanj 78“ 3:0

Mediteranski sportski centar u Budvi. Gledalaca 400.Druga utakmica 1/16 finala CEV Kupa. OK“Budva“-OK“Kakanj 78“ 3:0, po setovima; 25;13, 25:18, 25:10.

OK „BUDVA"
(Budva): Dalibor Lečić, Tapia Santana Henri Omar, Ljubomir Popović, Filip Jevtović, Byron Ferguson, Asmir Hukičević,Vlado Milev, Keemink Wessel, Blažo Milić, Vladimir Bojić, Alexandar Zlobin, Maxim Mikhaylov, Nikola Radović. Trener:Vladimir Vasović.

OK“KAKANJ 78“
: Džemil Jelašković, Hasan Hadžić, Faris Čobo, Edin Mehić, Muris Krivokapa, Danilo Ružić, Armin Šljivo, Adin Fazlić, Bahrija Zenović, Armin Fejzović, Sejdin Mustafić, Armin Vehab.Trener:Almir Aganović. Pom.trener:Mirza Demir.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u