KakanjLive | Utorak, 22.06.2021. godine

Božović MVP šestog kola košarkaške lige BiH

21.11.2017. - MVP 6. kola Lige BiH je centar Kaknja Milivoje Božović, koji je u gostujućoj pobjedi nad Širokim ostvario double-dopuble, 17 poena i 10 skokova

hkk-siroki-kakanj-14

Portal BHbasket - košarka za cijeli svijet, Centra za kreativne aktivnosti iz Tuzle u svakoj prvenstvenoj sezoni ima svoju listu najboljih igrača košrakaškog prvenstva BiH. Ljubiteljima košarke to je dobro poznato i ovaj izbor se redovno prati od velikog broja košarkaških poklonika. Smatra se i pouzdanim i objektivnim. Tako je BHbasket odlučio da titulu najboljeg igrača, MVP za šesto kolo, pripada košarkašu Kaknja Milivoju Božoviću, koji je u gostujućoj pobjedi nad Širokim ostvario double-double, 17 poena i 10 skokova.

Podsjećama da je redakcijski kolegih BH basketa u prošlom kolu za MVP proglasio također košarkaša Kaknja Željka Palavru.

U petorci kola već dva puta bio je također košarkaš Kaknja Danilo Negovanović Beli i na listi poretka za šest kola Negovanovioć ima šest poena. Na istoj listi našao se i Darko Talić sa tri poena za učinak koji je imao u utakmici četvrtog kola u Kaknju, a kontra Slobode.

Pročitajte više na BHbasket.

KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u