KakanjLive | Utorak, 07.07.2020. godine

Azur Delibašić autor stranice - Budi kao Šaban

15.01.2016. - Broj lajkova na stranici premašio cifru od 57 hiljada

saban
Kao i pojedini portali u našoj zemlji i mi smo putem fajzbuka kontakirali autora lika Šabana koji nam je objasnio kako je nastala ova facebook stranica.Riječ je o Azuru Delibašiću učeniku prvog razreda gimnazije “Muhsin Rizvić“ u Kaknju.

- Stranica „Budi kao Šaban „nastala je prije nekoliko dana, kao posljadica dosade jednog srednjoškolca na raspustu, a sve u cilju zabave i  pokušaja nasmijavanja, da bar na tren svi koji to vide pobjegnu od svakodnevnice. Stranica pokušavanavike ljudi na internetu predstaviti na drugi način, što se da i primjetiti, kaže Azur.

Na pitanje da li je iznenađen jer je tako brzo Šaban postao popularan odgovora.

Broj lajkova na stranici je premašio 57 hiljada(15.1.2016) izgleda nevjerovatno. Očigledno je da se “raji” sviđa Šaban. Nekad pomislim da je facebook nešto pogriješio oko lajkova ali očigledno nije. I želim da napomenem, samo je jedan Šaban a sve ostalo su samo pokušaji kopija. U budućnosti planiramo Šabanu napraviti sestru, ali to su samo planovi, svi fanovi će biti blagovremeno obaviješteni dodao je Azur.

Pojedini iz razreda ne znaju ko se krije iza Šabana

- Pošto je trenutno raspust, a i stranica je nastala na raspustu, vjerujem da pojedini iz razreda ne znaju ko se krije iza Šabana. Ipak, najboljim prijateljima sam rekao i oni su mi velika podrška. U početku i oni su se čudili i imali samo riječi hvale za stranicu, dok sad i ovo shvataju  ozbiljno i uvijek mi žele pomoći, kaže Azur Delibašić.

Više na facebook stranici: budi kao Šaban

Az.Salihbegović/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u