KakanjLive | Ponedjeljak, 23.11.2020. godine

Almir Aganović-Mojoj ekipi ne fali želje i motiva

06.04.2018. - Revanš susret odbojkaškog playoffa između Radnika i Kaknja 78 igra se u petak 6. aprila 2018. godine u Bijeljini. Izabranici Almira Aganovića će pokušati doći do druge pobjede i plasmana u finale i tako se revanširati Bijeljincima za eliminaciju u prošlosezonskom polufinalu playoffa.

DSC07057

Drugim utakmicama polufinala playoffa nastavlja se borba za finale u odbojkaškoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Bijeljinski Radnik će u Sali Gimnazije u 19 sati ugostiti ekipu Kaknja u revanš susretu polufinala odbojkaškog playoffa Bosne i Hercegovine.

Izabranici Almira Aganovića su prošle sedmice pred domaćom publikom u kakanjskoj Sportskoj dvorani rezultatom 3:1 savladali Radnik i puni optimizma putuju u Bijeljinu gdje žele ovjeriti pobjedu iz prvog susreta i plasirati se u finale gdje će sigurno igrati ekipa Mladosti koja je u prvom polufinalnom susretu savladala Domaljevac rezultatom 3:0.

-Drugi susret je sjajna prilika za oba tima. Radniku da slavi i izbori majstoricu, a nama da obezbjedimo finale. Želje i motiva neće faliti mojim momcima i mi rasterećeno ulazimo u meč bez imalo pritiska. Oni su domaćini i žele dobiti ovaj meč. Nastojat ćemo iskoristiti sve njihove greške i slaviti i u drugom meču i tako zakazati finale, rekao je za naš portal trener odbojkaša Kaknja Almir Aganović.

I zaista motiva kakanjskim odbojkašima neće nedostajati jer će svim silama pokušati da se revanširaju Radniku za eliminaciju u prošlosezonskom polufinalu playoffa. Drugi susret između Radnika i Kaknja igra se danas u 19 sati u dvorani Gimnazije ''Filip Višnjić''. Ulaz na ovaj susret je slobodan. U slučaju pobjede bijeljinskog tima, treći odlučujući susret se igra u subotu 7. aprila takođe u Bijeljini.

E.Škulj/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u