KakanjLive | Ponedjeljak, 30.11.2020. godine

Adnan Fejzović karijeru nastavlja u Njemačkoj

02.06.2016. - Rukometaši Kaknja, koji su tek u finišu minulog prvenstva ispali iz trke za prvaka, ostali su bez prvog golmana Adnana Fejzovića(26). Ovaj iskusni golman pronašao je angažman u Njemačkoj i karijeru će nastaviti u MTV Ingolstadt Hanbalu


adnan-fejzovicAdnana Fejzovića(26) karijeru će nastaviti u MTV Ingolstadt Hanbalu

Odlazak prvog golmana Adnana Fejzovića nije iznenadio trenera Nedžada Zaimovića jer je još zimus dogovoren njegovo prelazak u redove njemačkog ligaša.
-Adnan Fejzović je zimus bio na probi u Njemačkoj i zadovoljio struku MTV Ingolstadta.S obzirom da nije odmah mogao dobiti radnu vizu, ostao je do kraja sezone u našim redovima i dao veliki doprinos u osvajanju vicešampionske titule. Adnanu želim uspješnu inozemnu karijeru,a mi ćemo šansu pružiti mladim golmanima Mevludinu Čehajiću i Dini Šehiću,koji su već potvrdili svoj potencijal i sigurno će biti dostojna zamjena, istakao je trener rukometaša Kaknja Nedžad Zaimović.
Potsjećamo, Adnan Fejzović je ponikao u redovima Kaknja.Za vrijeme studija u Sarajevu branio je za Bosnu,a nakon diplomiranja na FASTO-u sezonu 2014/15.proveo je u Krajini iz Cazina s kojoj je izborio ulazak u Premijer ligu. Nažalost, to mu nije ove sezone uspjelo s matičnim klubom jer je Krivaja u međusobnim susretima bila uspješnija i zasluženo se vratila u premijerligaško društvo.

M.Komšo/KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u