KakanjLive | Nedjelja, 29.11.2020. godine

Adnan Fejzović karijeru nastavlja u Njemačkoj

02.06.2016. - Ovaj iskusni golman pronašao je angažman u Njemačkoj i karijeru će nastaviti u MTV Ingolstadt Hanbalu

adnanfejzovicAdnan Fejzović

Rukometaši Kaknja, koji su tek u finišu minulog prvenstva ispali iz trke za prvaka, ostali su bez prvog golmana Adnana Fejzovića(26). Odlazak prvog golmana Adnana Fejzovića nije iznenadio trenera Nedžada Zaimovića jer je još zimus dogovoren njegovo prelazak u redove njemačkog ligaša.

- Adnan Fejzović je zimus bio na probi u Njemačkoj i zadovoljio struku MTV Ingolstadta. S obzirom da nije odmah mogao dobiti radnu vizu, ostao je do kraja sezone u našim redovima i dao veliki doprinos u osvajanju vicešampionske titule. Adnanu želim uspješnu inozemnu karijeru,a mi ćemo šansu pružiti mladim golmanima Mevludinu Čehajiću i Dini Šehiću, koji su već potvrdili svoj potencijal i sigurno će biti dostojna zamjena, istakao je trener rukometaša Kaknja Nedžad Zaimović.

Potsjećamo, Adnan Fejzović je ponikao u redovima Kaknja. Za vrijeme studija u Sarajevu branio je za Bosnu, a nakon diplomiranja na FASTO-u sezonu 2014/15. proveo je u Krajini iz Cazina s kojoj je izborio ulazak u Premijer ligu. Nažalost, to mu nije ove sezone uspjelo s matičnim klubom jer je Krivaja u međusobnim susretima bila uspješnija i zasluženo se vratila u premijerligaško društvo.

M.Komšo / KakanjLive

Nazad na naslovnicu Objavite na Facebook-u